BSP Holland - De Budoschool van Nederland

Sponsoren

BSP Holland werkt met zeer gemotiveerde budoka’s die de top in de sport willen bereiken met judo, jiu jitsu en/of karate. Met enkel motivatie en inzet zijn we er natuurlijk niet…

Om de top te bereiken moet er hard gewerkt worden, worden gestreden op verschillende toernooien. Het meedraaien van internationale toernooien is extra belangrijk om mee te strijden in de wereldtop. Zonder deze toernooien, staat de sporter eigenlijk al op achterstand.

U kunt het verschil maken met uw bedrijf!

Van de sponsoropbrengsten kunnen de sporters reizen, overnachten en de toernooien draaien die voor hun ontwikkeling zo belangrijk is. U maakt dit wedstrijdritme mogelijk.

Sponsoren:


Gideon van Hillo, de man achter Molior Advies, ontzorgt zijn opdrachtgevers van A tot Z. Dat doet hij met adviezen op maat, door snel te handelen en met korte, persoonlijke communicatielijnen.

Heeft u behoefte aan projectbegeleiding van nieuwbouw of onderhoudsprojecten? Gideon voert dagelijks controles uit op nieuwbouw-en onderhoudsprojecten en controleert niet alleen het technische gedeelte maar kijkt ook of de koper krijgt wat hij/zij gekocht heeft.

Zoekt u een vve-beheerder die de samenwerking opzoekt? Dan zit u goed bij Molior Advies. Gideon werkt veel samen met de Vereniging(en) om zo het beste resultaat voor deze Vereniging(en)te krijgen. Hierbij werkt hij nauw samen met diverse onderhoudsbedrijven, in regio Utrecht met het netwerk Utrecht, waardoor de lijnen kort blijven én kostenverlagend.

http://www.molior-advies.com/

Hall Of Fame